Flowpacks – når det skal være lidt ekstra lækkert

Måske har du hørt om produktet før, men hvis ikke så er det enkeltindpakkede lækkerier, som er blevet meget populære at have stående til receptioner, events, fester, mødelokaler, showrooms, derhjemme og mange andre steder.

Flowpacks er også yderst populære at stille på kontoret, da de er gode som delevenlige snacks, som alle kan tage af, uden at man går på kompromis med hygiejnen. For da alle lækkerierne er individuelt pakket ind, rør man kun indpakningen og derved ikke ved slikket, som man ellers ville gøre, hvis en pose slik blot var blevet tømt i en skål. Når lækkerierne er pakket ind individuelt, holder de sig friske i længere tid.

Flowpacks er også et hit hos kunderne, når man giver dem en flowpack eller to med, når de køber fra din webshop. Nogle steder, hvor man kan købe flowpacks, har endda mulighed for, at du kan tilføje dit eget logo på produkterne eller budskab. Derved kan du gøre lækkerierne endnu mere personaliseret til din virksomhed eller til kunderne, alt efter hvad du ønsker.

Flowpacks til den store begivenhed

Det er ikke kun erhvervsdrivende, som kan bruge flowpacks. Også privat personer, som gerne vil give deres gæster en mulighed for at snacke lidt, før der kommer mad på bordet eller efter, kan gøre brug af produkterne. De er eksempelvis populære til bryllupper, barnedåb, konfirmationer m.m. Lækkerierne er et hit hos både store og små.

Man kan få flowpacks i mange smagsvarianter og mærker, så der er helt sikkert en, som falder i din smag. Man kan også finde modeller, hvor der er flere forskellige slags lækkerier i, hvis man gerne ville kunne tilbyde et stort udvalg af lækkerier til sine gæster uden at skulle købe flere forskellige produkter, som i sidste ende kan blive dyre end blot at købe en model med mange varianter i. Derved sikrer man sig også, at der er stor sandsynlighed for, at der er noget alle kan lide. Man kan selvfølgelig også have dem stående derhjemme i en skål, så man altid kan forkæle sig selv i hverdagen.

Ofte indeholder flowpacks chokolade, men du kan også finde vingummi flowpacks samt lakrids, karamel, skumfiduser m.m. Næsten alt slik kan findes som flowpacks, derfor er det bare at gå på opdagelse i udvalget og finde den variant, du ønsker.