Forkælelse på Mauritius – lyder det som noget for dig, så læs med her!

I Danmark er vinterhalvåret som regel en lang og hård tid for de fleste. Det er nogle kolde og mørke måneder, og mange af os bliver trætte og uoplagte som en reaktion på det. Derfor giver det også anledning til at drømme os langt væk til sol, sommer og strand, og pludselig begynder rejsebureauerne at få travlt.

rejst til mauritius

Hvis du er i tvivl om, hvor turen skal gå hen, så er der nogle ting, du kan starte med at overveje:

  1. Er klimaet vigtigt for dig? Kan du nøjes med 20 grader, eller vil du helst op omkring 30-35 grader?
  2. Hvad er formålet med rejsen? Er det storby, charter, en længere oplevelsesrejse eller en kombi?
  3. Hvor længe vil du rejse?
  4. Vi du selv stå for planlægningen, eller vil du have et rejsebureau til at hjælpe dig?

Når du har besluttet dig for de forskellige ting, kan du begynde at kigge på destinationerne. Er du til overdådig luksus – det tætteste vi kommer på paradis her på jorden – så bør du overveje en tur til Mauritius. Mauritius er en lille ø i det indiske ocean, som er en del af Afrika. Øen er spækket med smukke, hvide paradisstrande. Silkeblødt sand, turkist badevand og grønne palmer, der svajer let i den blide brise, er blot nogle af de ting, du bliver præsenteret for, når du besøger den eksotiske ø. Hvis du har det godt med at have de fleste ting forberedt og planlagt inden rejsens afgang, så bør du få Profil Rejser til at hjælpe dig. De står for al ansvaret omkring planlægning, koordinering og alle de kedelige, praktiske ting. Du får derfor mere tid til at fordybe dig i, hvad du skal opleve og behøver ikke stresse over, hvordan du fx kommer frem og tilbage. Er du blevet nysgerrig på Mauritius og kunne du tænke dig at læse mere, så følg linket her, hvor Profil Rejser åbner op for en verden af luksus.

Husk alt til rejsen

Når turen går til Mauritius, så er der selvsagt en masse ting, der skal ordnes og købes ind, inden du kan sætte dig tilrette i flyveren og nyde turen. Hos Magasin finder du alt, hvad du har brug for til en ferie under varme himmelstrøg. Solcreme, badetøj, solbriller og sandaler er nogle af de ting, du absolut ikke kan undvære, når du skal ligge og slikke sol med en god bog i den ene hånd og en drink i den anden. Se mere her og opdag det store udvalg og alle de gode tilbud, Magasin har klar til dig. Af lækre mærker til din solhungrende krop kan nævnes James Read, Sensai, Rudolph Care og Tromborg. Alle sammen cremer, som fremhæver din sommerglød og beskytter huden mod de farlige UV-stråler. Skynd dig derfor ind på Magasins hjemmeside og udvælg alt det, du ikke kan undvære til ferien.

Denne artikel er betalt og lavet i samarbejde med de nævnte hjemmesider i artiklen.